SERVEIS

Hotel Caní 24 hores / 365 dies l'any

- Disposem d'un local climatitzat, calefactat i aïllat de les inclemències meteorològiques. - Oferim aliment d'alta qualitat, bany després de 8 nits gratuït, i servei de bugaderia. - Alarma, vídeo vigilancia i fil musical. - Oferim el millor sistema de caneres europeu. Horari d'atenció al públic: Dilluns a divendres, 9.00h a 17.00h Caps de setmana i festius, 9.00h a 13.00h i 16.30h a 18.30h

Guarderia de dia

La guarderia de dia, és un lloc on gaudeixen els peluts durant tot el dia jugant i fent tot tipus d'activitats. Així sabreu que els vostres petits estaran controlats, contents i cansats al final de la jornada, mentre vosaltres heu estat treballant o qualsevol atre activitat.

Perruqueria solidària

Gaudim d’un servei de perruqueria integrat al nostre centre, així els nostres professionals titulats us podran acollir als gossos amb més rapidesa. ***A més, Passeja'm dona el 100%100 dels beneficis de la perruqueria a obres socials, com poden ser els ajuts a les persones grans, als infants, a tot tipus d'animals, a families amb dificultats, o tot tipus de situacions emergents (fins on poguem arribar) ***

Educació i ensinisraments solidaris

Treballem la modificació de conducta, la obediència i l'ensinistrament a tots els nivells. El 100%100 dels beneficis van destinats de forma voluntaria a l'àrea d'ajut i recerca de Passeja'm, donant suport urgent en cas de situacions d'emergència tant a nivel personal com nacional. Concerteu entrevista amb el nostre equip. La primera visita inclou, entrevista, analisi, resultats i pautes a seguir.

Serveis especialitzats

Fins a la nostra arribada, al Principat no existia cap servei que de forma urgent es fes càrrec dels gossos que per causes excepcionals, el seu cuidador responsable patís un accident o malaltia i aquest no tingues cap lloc on deixar-lo de forma adecuada i curosa. Per tant, podem dir que aquest servei ja existeix i està a Passeja'm. Som pioners i únics en haver creat un sistema d'assistència de custodia al gos. Passeja'm pot ser activat per gestionar, traslladar i tractar la urgència de l'animal amb totes les atencions bàsiques. Nosaltres ens encarregarem de tots els procediments i vigilància per tal de donar el màxim de tranquilitat, tant a la persona afectada com al pelut que també pateix una situació d'estress. Passeja'm informarà en tot moment, amb fotos, vídeos del dia a dia, missatges o trucades si escau.

Entrenaments físics a la muntanya

Passeja’m som especialistes amb la pràctica esportiva a la muntanya.
Realitzem aquesta pràctica durant tot l’any i sumant la nostra formació d’ensinitradors nacionals, oferim un servei molt dedicat amb tres nivells diferents:
- Nivell 1: Aquest tracta el nivell d’iniciació, lloc on el gos apren la socialització amb grups diferents de gossos, en un terreny de muntanya i al mateix temps apren a seguir un lideratge coneixent diferents tipus de terrenys.
- Nivell 2: Quan han assolit arribar a l’estat de forma física i han après a socialitzar amb més gossos, s’inicia un treball més específic d’obediència i els entrenaments pujen de nivell i tecnicitat.
- Nivell 3: El gos socialitza amb la resta de gossos perfectament i te una base solida d’obèdiencia i un bon estat físic. En aquest moment, els entrenament son intensos, el gos està en molt bon estat físic i mental, és un gos equilibrat.

Cursos, formacions i xerrades informatives

Fem formacions específiques de gossos de recerca, de primers auxilis canins i xerrades especialitzades.

Abonaments específics

Oferim forfaits fidelitat, per als nostres clients habituals, podent gaudir de més avantatges.

Servei de botiga

Tenim un servei de botiga per als nostres clients.

Aparcament gratuït

Aparcament gratuït a la mateixa porta del centre caní

Servei a domicili

Trasllat amb remolc termoregulat i caneres homologades per garantir la seguretat, higiene i reduïr l’estress del gos durant el trasllat.
Horaris a convenir

Serveis veterinari

Passeja’m dispossa de manera externa a la seva societat d’uns serveis veterinaris que es desplaçen al lloc convingut.

NORMATIVA

Obrir chat
Amb què et podem ajudar?
Hola!👋🏻 Amb què et podem ajudar?