QUI SOM

Som un equip altament format i diplomat, que oferim tots els nostres serveis dedicats al gossos. Passeja’m S.L.U, va ser creada per ajudar i fer feliços als animals.

La nostra filosofia tracta d’oferir uns serveis de qualitat amb els millors avantatges, així el client pot gaudir de més temps lliure sabent que el seu pelut es troba en bones mans. 

El nostre Centre caní disposa de:

  • Residència 24h, els 7 dies de la setmana
  • Guarderia de dia
  • Entrenaments i passejos a la muntanya
  • Servei de recollida i entrega a domicili
  • Educació canina
  • Perruqueria canina
  • Piscina per a gossos (estiu)

Disposem d’aparcament gratuït pels clients, servei de vídeo vigilància les 24h i suport veterinari, amb urgències 24 hores.

Oferim un servei únic i novedós per a tots els ciutadans i turistes del Principat d’Andorra. Amb els nostres serveis exclusius al Principat, oferim una tarifa ajustada en funció de les necessitats dels nostres clients.

Si ho desitges, ns desplaçarem al domicili, ja sigui hotel, apartament o casa particular, a recollir la mascota i després la retornarem al lloc indicat.

Amb Passeja’m, ja no hauràs de deixar al teu pelut tancat a l’habitació de l’apartament o l’hotel. Podràs fer les activitats, practicar el teu esport preferit, anar de compres, o simplement gaudir d’una bona vetllada, amb total tranquil·litat. Mentrestant el teu gos durant el dia estarà a l’aire lliure, podent córrer fins a cansar-se, refrescar-se en els llacs, a la neu i als rius.

A més, tu marques el ritme escollint les activitats que realitzarà el teu animal de companyia: jocs, passejos, ensinistrament i una infinitat d’opcions més, que podrà realitzar tant en solitari com en grup.

Les activitats es poden reservar per un matí, una tarda o prolongar-se durant una jornada i poden tenir diferents graus de dificultat. Totes les opcions estan a la teva disposició, només hauràs de concretar-les en el moment de fer la reserva.

A més, tots els itineraris de les excursions estan degudament senyalitzats i reconeguts en la Guia Alpina Trail Andorra.

Adicionalment, perquè vegis que bé que s’ho passa el teu pelut, Passeja’m realitza un petit reportatge fotogràfic de tota l’excursió, que podràs veure a la pàgina de Facebook per tenir així un bonic record de les seves vacances canines.

Instal·lacions

Obrir chat
Amb què et podem ajudar?
Hola!👋🏻 Amb què et podem ajudar?